Forside

Fra KoldingWiki

Skift til: Navigation, Søgning
Velkommen til KoldingWiki
Et digitalt opslagsværk om Kolding
Vi har i øjeblikket 917 artikler

Kategorier


Vidste du ...

Din viden

KoldingWiki er et digitalt opslagsværk om Kolding og omegn. Det er baseret på Wiki-principperne, hvor brugerne er velkomne til at bidrage til artiklerne og meget gerne må skrive nye. Man skal blot oprette sig som bruger på siden, så har du mulighed for at præge indholdet på siden.

Har du en viden eller historie om Kolding og omegn har du nu mulighed for at dele ud af den. Benyt Hjælpesiden for vejledning i at oprette artikler med mere.

Alle artikler, kommentarer og billeder, der tilføjes KoldingWiki, vil løbende blive vurderet af en redaktion, der administreres af Kolding Stadsarkiv. Se Forbehold for yderligere information.

Månedens foto (februar 2018)

Vandtårnet på Sjællandsvej kunne holde rejsegilde den 10. september 1964. Det var endnu ikke beklædt med de emaljerede stålplader, som den er i dag og fremstod som et uskønt betontårn. Håndværkerne på billedet er i gang med at rejse stålskelettet til pladerne. Fotograf Kolding Folkeblad

Kategorier

Emnerne omhandler alt i Kolding og omegn inden for kategorierne personer, natur, steder, historiske perioder og temaer, samfund, erhverv samt kultur og fritid. Til artikler, der ikke hører under disse, kan kategorien Andet benyttes.

Kom godt i gang

Hvis du ikke før har prøvet at arbejde med en wiki, følger her et par gode steder at starte med:
  • På denne side kan du læse mere om KoldingWikis historie, organisation og tekniske platform.
  • For at kunne skrive i KoldingWiki skal du oprettes som bruger.
  • På hjælpesiderne kan du lære at skrive og redigere artikler, samt uploade og bruge billeder. Du kan desuden læse om ophavsret, forbehold og behandling af personlige oplysninger.