Hjælp:Skriv en artikel

Fra KoldingWiki
Version fra 11. apr 2013, 10:06 af MartinMølgaard (diskussion | bidrag) MartinMølgaard (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'Metode I Inden man opretter en artikel skal man undersøge om artiklen findes i forvejen. Dette gøres ved at indtaste den ønskede titel i søgefeltet øverst til højre ...')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)

Metode I

Inden man opretter en artikel skal man undersøge om artiklen findes i forvejen. Dette gøres ved at indtaste den ønskede titel i søgefeltet øverst til højre (eks. 'Adelgade') og trykke på knappen 'Gå Til'. Findes der allerede en artikel med denne titel, vil den automatisk blive åbnet, og du er herefter velkommen til at bidrage med tilføjelser til artiklen. Eksisterer siden ikke, bliver du opfordret til at starte den. Tryk på linket "Oprette siden" og en ny, men tom artikel med den ønskede titel er nu oprettet. Fyld den nu med tekst.

[redigér] Metode II

Du kan også oprette en artikel ved at klikke på et rødt link i en artikel, der i forvejen er skrevet. Du kommer herefter frem til en side, hvor du har mulighed for at oprette en artikel om det emne.

De røde links i artiklerne er altså emner, som forfatteren har ment skulle have særskilte artikler, men som endnu ikke er skrevet.