Forside

Fra KoldingWiki

Version fra 19. feb 2018, 12:01 af Henba (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning
Velkommen til KoldingWiki
Et digitalt opslagsværk om Kolding
Vi har i øjeblikket 970 artikler

Kategorier


Vidste du ...

Din viden

KoldingWiki er et digitalt opslagsværk om Kolding og omegn. Det er baseret på Wiki-principperne, hvor brugerne er velkomne til at bidrage til artiklerne og meget gerne må skrive nye. Man skal blot oprette sig som bruger på siden, så har du mulighed for at præge indholdet på siden.

Har du en viden eller historie om Kolding og omegn har du nu mulighed for at dele ud af den. Benyt Hjælpesiden for vejledning i at oprette artikler med mere.

Alle artikler, kommentarer og billeder, der tilføjes KoldingWiki, vil løbende blive vurderet af en redaktion, der administreres af Kolding Stadsarkiv. Se Forbehold for yderligere information.

Månedens foto (februar 2018)

Østergade blev Koldings første gågade den 16. december 1968. I 1969 blev det besluttet, at asfalten skulle erstattes med flisebelægning. Arbejdet blev sat i gang den 8. september 1969 af Østergades ældste forretningsdrivende, den næsten 83-årige Lis Burcharth, som fik æren af at bryde den første asfalt. Fotograf: Kolding Folkeblad

Kategorier

Emnerne omhandler alt i Kolding og omegn inden for kategorierne personer, natur, steder, historiske perioder og temaer, samfund, erhverv samt kultur og fritid. Til artikler, der ikke hører under disse, kan kategorien Andet benyttes.

Kom godt i gang

Hvis du ikke før har prøvet at arbejde med en wiki, følger her et par gode steder at starte med:
  • På denne side kan du læse mere om KoldingWikis historie, organisation og tekniske platform.
  • For at kunne skrive i KoldingWiki skal du oprettes som bruger.
  • På hjælpesiderne kan du lære at skrive og redigere artikler, samt uploade og bruge billeder. Du kan desuden læse om ophavsret, forbehold og behandling af personlige oplysninger.